OO DPS Herceg Novi: Vatrometom mržnje na zastavu

Na Badnji dan 1916. godine Crnogorska vojska je kod Mojkovca, pod crnogorskim barjakom prolivala crnogorsku krv da bi omogućila odstupnicu vojsci Srbije. Bez mojkovačkog stradanja vojske Crne Gore ne bi bilo moguće Solunsko vaskrsenje vojske Srbije. Ovakvi primjeri stvarali su blistavu istoriju Crne Gore.

Kakva je zahvalnost stigla stotinu četiri godine kasnije? Beogradske delije, uz podršku svoje blijede kopije “Novskih delija” koji sebe zovu Novska lista i tzv. stranačkih lidera Demokratskog fronta, uzvratili su zahvalnost za prolivenu krv tako što su svoj piromanski bijes iskalili na zastavi koja prkosi vremenu. Bravo junačine! Koliko je mržnje potrebno da se napadne jedna zastava?

Jednom ste prevarili građane Herceg Novog. Više nećete! Razotkrivene su vaše prevare, podmetanja i lažne svađe. Prestanite da prikrivate nerad, neznanje i neuspjeh. Umjesto večernjih šetnji objasnite zašto se redovno ne primaju plate u opštinskim službama i preduzećima? Zašto grad nije čist? Zašto zaposlenost i investicije nijesu povećane? Zašto građani ne žive bolje? Objasnite zašto je najmanje posjetilaca Praznika Mimoze iz gradova u kojima ste potrošili najviše novca na vaše promocije? Objasnite zašto mrzite Crnu Goru?

Opštinski odbor DPS Herceg Novi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član