OO DPS Herceg Novi: Raste panika i nervoza kod Demagoga

Ponoviti stotinu puta jedno te isto, olakšati svoja frustrirana bića iznošenjem neistina i obmana, izbjeći konkretne odgovore i prikrivati nerad mogu samo Demogozi Herceg Novog na čelu sa bivšim potpredsjednikom Opštine ispred “Pokreta za promjene” i sadašnjim predsjednikom Opštine ispred “Demagoga”.

Nakon što su prihvatili očigledno i priznali da je 5.134 značajno veće od 3.967, i pokušali da svoj izborni neuspjeh u Herceg Novom prikažu kao svoju pobjedu pripisujući sebi glasove koalicionih parntera, Demagozi su igrajući se demagogije zaboravili na još jedan podatak. Na Parlamentarnim izborima održanim u oktobru 2016. godine DF, koalicija “Ključ” (SNP, Demos, URA) i Demagozi osvojili su 9.145 glasova. Na lokalnim izborima u maju 2017. iste partije osvojile su 2.344 glasa manje.

Novljane su Demagozi zapljuskivali pričom kako nikog nisu zaposlili, odnosno “da je lokalna vlast za šest mjeseci zaposlila oniliko kadrova da ih možete na prstima ruku prebrojiti”. Kad je to tako, kako Demagozi zaposliše: 
direktora Sportskog centra, predsjednika mjesnog odbora Demagoga u Zelenici koji ima “dva-tri sportska fakulteta”;
direktora Stambeno-komunalnog, snahu potpredsjenika Opštine;
direktora Agencije za razvoj Orjena koji nema reference;
direktora Turističke organizacije, takođe bez referenci ako se ne računa to što je lični prijatelj vođe ONG (organizovane navijačke grupe) sa Tople;
direktora Vodovoda;
direktora Uprave javnih prihoda; 
direktora Agencije za razvoj Herceg Novog; 
direktora Agencije za gazdovanje gradskom lukom koga su naravno čekali da prvo završi svoj privatni posao pa da preuzme funkciju;
direktora Parking servisa, sekretara Opštinskog odbora Demagoga;
sekretara Sekretarijata za prostorno planiranje, snahu Šefa kluba Demagoga;
sekretara Sekretarijata za komunalne djelatnosti i ekologiju, člana Opštinskog odbora  Demagoga;
sekretara Sekretarijata za kulturu; 
šefa Kabineta Predsjednika Opštine, predsjednika Opštinskog odbora Demagoga u Tivtu;
direktoricu Muzeja i galerija suprugu odborničkog kandidata…. itd, itd. 
 
Dugačak je spisak. I kada procijenimo da treba nastavićemo sa njegovim objavljivanjem.
Zato nas je i posljednje reagovanje Demagoga još jednom podsjetilo na legendarnog glumca Pavla Vujisića koji je kazao: “ponekad, nakon susreta sa nekim ljudima, čovjek osjeti potrebu da prijateljski pomiluje kamen, osmijehne se drvetu i sa puno poštovanja skine kapu magarcu”.

Na kraju, autoru saopštenja Demagoga skrećemo pažnju da se ne kaže “zadnjih 27 godina”, već “posljednjih 27 godina”. Prednje i zadnje noge postoje na primjer kod kobile, a oni koji pretenduju da budu obrazovani i načitani treba da znaju da se pravilno izražavaju. Kravata tu nije od velike pomoći.
 
Opštinski odbor Herceg Novi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član