OO DPS Herceg Novi: Nova afera trese posvađanu lokalnu vlast u Herceg Novom

Još se nije stišala bura oko Betonske afere, a na pomolu je nova, već sada popularno nazvana Đe si brate? Dvije afere u dva mjeseca, sa istim licem u glavnoj ulozi – Draganom Šimrakom, predsjednikom opštinskog odbora SDP-a.

Prvo je Dragan Šimrak prenio pravo upravljanja u svojoj firmi na Katarinu Šimrak, ali joj nije dopustio da potpiše ugovor o izradi betonske galanterije, već je to učinio sam. Više je nego jasno kakva je uloga Katarine Šimrak u firmi Dragana Šimraka. Sada je, ovaj menadžer Opštine Herceg Novi i nekadašnji odbornik u lokalnoj skupštini, kao javni funkcioner stupio u poslovni odnos sa organom vlasti u kojem obavlja funkciju. Potpisao je aneks sporazuma sa firmom “C-Vračar” u vlasništvu njegovog brata Vukašina Šimraka, kojim Opština Herceg Novi plaća Vukašinu Šimraku prostor u kojem partijski radi Dragan Šimrak.

U razlomku koji uvijek u brojiocu i imeniocu ima nekog Šimraka, nije važno da li je brojilac Katarina ili Vukašin, Dragan je uvijek zajednički imenilac. Ovo je najbolji primjer politike koju zagovara SDP.

Opštinski odbor DPS Herceg Novi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član