OO DPS Herceg Novi: Lokalna vlast obećala stanove za mlade parove – OBEĆANJE NIJE ISPUNJENO

Aktuelna odlazeća vlast u Herceg Novom svjetski je rekorder u neispunjenim obećanjima tokom četvorogodišnjeg mandata.

Lokalni funkcioneri iz Demokrata nijesu ispunili na desetine programskih ciljeva, a posebno iritira što su prevarili mlade bračne parove kada su obećali da će im pomoći da riješe stambeno pitanje. Podsjećamo, Demokrate i njihova družina su na proljeće 2017. godine davali „časnu riječ“ da će to goruće pitanje biti riješavano. Direktna posljedica neispunjenog obećanja je učestali odlazak mladih ljudi i parova iz Herceg Novog, jer su svjesni da je aktuelna vlast nesposobna i da su obećanja koja su dobili, samo bile obmane.

Pozivamo predstavnike opštinske vlasti da jasno i konkretno saopšte koliko su riješili stambenih pitanja mladim bračnim parovima. Odgovor je svima u Herceg Novom poznat – nula, ukoliko ne računamo to što su pojedini iz sadašnje vlasti uspjeli sebi da obezbijede stambeno pitanje.

I ovog proljeća 2021. godine predstavnici političkih partija na lokalnom nivou obećavaju brda i doline mladima, ali sada niko više ne vjeruje u njihove prazne priče.

DPS Herceg Novi poručuje sugrađanima da ne nasijedaju na novu prevaru, populistička i nerealizovana obećanja, već da na izborima 9. maja izaberu promjene koje će omogućiti da se servisiraju potrebe naših mladih sugrađana, sa jasnim ciljevima i definisanim rokovima. Na taj način doprinijećemo da naši mladi sugrađani ostanu u ovom gradu, da doprinose njegovom razvoju, kako bi u Herceg Novom svi zajedno stvarali uslove za kvalitetan i ispunjen život građana svih generacija.

Opštinski odbor DPS Herceg Novi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član