OO DPS Herceg Novi: Jelena Borovinić Bojović mora otići da bi Crna Gora živjela

Svakodnevno smo svjedoci vapaja iscrpljenih i požrtvovanih zdravstvenih radnika u Crnoj Gori i našem Herceg Novom, onih koji su gotovo godinu dana život u potpunosti posvetili očuvanju zdravlja svojih sugrađana.

Ponašanje ministarke zdravlja i IJZ je izmaklo kontroli, predstavnici lokalnih samouprava na primorju počeli su da mole za uvođenje restriktivnih mjera za preživljavanje svojih sugrađana. Đe ste? Zašto se niko ne oglašava po tom pitanju?

Bolnica Meljine (ne) funkcioniše sa 0 pulmologa i 0 infektologa u jeku pandemije COVID-19.

Uvažena apostolko zdravlja, sjećate li se Hipokratove zakletve koju ste položili onoga dana kada ste zvanično postali doktor ? Sve ukazuje na to da imate amneziju ili zakletva ne važi kada jedan od tako malog broja pulmologa u Crnoj Gori u najtežim danima pandemije napusti pacijente i kolege da bi zauzela ministarsku fotelju i pretvorila se u političkog poslušnika nove parlamentarne većine čiji je jedini zadatak ostvarenje političkog revanšizma u zdravstvenim institucijama sumanuto smjenjujući kadar koji nije podoban za sprovođenje naređenja čelnika nove vlasti u trenutku kada su nam stručnjaci neophodni za opstanak.

Potonja je ura!

Gospodo iz Vlade, nemate više vremena za rad protiv zdravlja građana i donošenje isključivo političkih i nacionalističkih odluka.

Jelena Borovinić Bojović mora otići da bi Crna Gora živjela.

Opštinski odbor DPS Herceg Novi  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član