OO DPS Herceg Novi: Demagozi u panici

Što su Demagozi htjeli da kažu svojim posljednjim saopštenjem malo kome može biti jasno. Na drugoj strani, potpuno je jasno da je naša odbornica Nađa Karadžić razotrkila gdje Demagoge najviše boli. A kako da ih ne boli kada su obećavali depolitizaciju funkcija i “izbor najboljih”. Zato ćemo sa zadovoljstvom nastaviti da ih razotkrivamo, korak po korak. Ovog puta razotkrićemo ih u pet jalovih, demagoških pokušaja da zavaraju javnost u svom posljednjem saopštenju.

Prvo, jedina partija na kugli zemaljskoj koja misli da je 5.134 manje od 3.967 su Demagozi. Jedino Demagozi mogu da ubijede sebe da su sa manje sakupljenih glasova bilo koga “ubjedljivo porazili i potukli do koljena”. Da bi im pomogli da bolje razumiju svoju demagogiju nacrtaćemo im rezultat. Vidite li dobro, Demagozi?

Drugo, Demagozi kažu da “vlast u Novom fukcioniše besprijekorno i da se radi svakodnevno”. Kako funkcioniše primijetili smo i mi i građani Herceg Novog. Samo Demagozi svojim partnerima mogu reći u lice da prema njima osjećaju “tjeskobu, mučninu i neodoljiv nagon za povraćanjem”, a njihovu partneri uzvratiti da “imaju seanse sa raspopom Dedeićem” i zajedno besprijekorno vršiti vlast. Takve ljubavi niđe nema.

Treće, Demagozi su kazali da je “lokalna vlast za proteklih šest mjeseci zaposlila oniliko kadrova da ih možete na prstima ruku prebrojiti”, a nešto ranije “da nemaju problem sa nepotizmom”. Izgleda da Demagozi imaju veliki broj ruku! Što sami, što sa partnerima, zaposlili su: 

• direktora Sportskog centra, predsjednika mjesnog odbora Demagoga u Zelenici koji ima “dva-tri sportska fakulteta”;
• direktora Stambeno-komunalnog, snahu potpredsjenika Opštine;
• direktora Agencije za razvoj Orjena koji nema reference;
• direktora Turističke organizacije, takođe bez referenci ako se ne računa to što je lični prijatelj vođe ONG (organizovane navijačke grupe) sa Tople;
• direktora Vodovoda;
• direktora Uprave javnih prihoda; 
• direktora Agencije za razvoj Herceg Novog; 
• direktora Agencije za gazdovanje gradskom lukom koga su naravno čekali da prvo završi svoj privatni posao pa da preuzme funkciju;
• direktora Parking servisa, sekretara Opštinskog odbora Demagoga;
• sekretara Sekretarijata za prostorno planiranje, snahu Šefa kluba Demagoga;
• sekretara Sekretarijata za komunalne djelatnosti i ekologiju, člana Opštinskog odbora  Demagoga;
• sekretara Sekretarijata za kulturu; 
• šefa Kabineta Predsjednika Opštine, predsjednika Opštinskog odbora Demagoga u Tivtu;
• direktoricu Muzeja i galerija suprugu odborničkog kandidata…. itd, dugačak je spisak.
 
Da nemaju problem sa nepotizmom jasno je svima u Herceg Novom, jer toliko kumova i članova familije na jednom mjestu nema nijedna opština u Crnoj Gori. 
 
Četvrto, Demagozi su jedina partija na svijetu kojoj su izbori u opštini gdje su uspjeli da se uguraju u vlast “fer i pošteni”, a u opštini u kojoj ih niđe nema u vlasti “nefer i nepošteni”.
 
Peto, osoba za koju ste kazali da je “iz Nikšića sa privremenim boravkom u Novom” je naš odbornik, direktor Muzičke škole, majka dvoje djece, osoba koja postiže konkretne rezultate u poslu kojim se bavi i ne treba joj pomoć da jasno kaže ono što misli. A konkretan rezultat je misaona imenica za Demagoge, posebno sada kada su u panici.
 
Opštinski odbor DPS-a Herceg Novi 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član