OO DPS Herceg Novi: Demagozi i Preletačevići priznali da su potrošili pare građana Herceg Novog

“Stabilna budžetska rezerva je potrošena”… “Komunalna policija je reagovala tako što je notirala štetu”… “Sveukupna javnost pohvalila rad gradskih službi”…”Zašto Vlada ne odgovara na dopise lokalne uprave?”… itd. itd.

Ovo mogu samo Demagozi i Preletačevići. Većina njih nije ni progovorila na Vanrednoj skupštini koja je zakazana na inicijativu odbornika DPS-a. A kada se došlo do glasanja, odbili su da se u okviru Komunalno-stambenog preduzeća formira posebna jedinica koja će tokom čitave godine redovno odžavati sve pozicije koje utiču na nesmetano odvođenje atmosferskih voda. Vjerovatno su odbili ovaj predlog zato što su građani Herceg Novog “nahvalili Komunalno-stambeno”, a ne zato što su zaključak predložili odbornici DPS-a.

Takođe, odbili su predlog da se u roku od mjesec dana izradi plan za postupanja u vanrednim situacijama. Koliko znaju da se organizuju pokazali su tokom poplava. Biće da su građani Herceg Novog “ishvalili dobru organizaciju” zbog koje su pertpjeli štetu. Biće da su i ovaj predlog Demagozi i Preletačevići odbili zbog fale građana, a ne zato što su zaključak predložili odbornici DPS-a.

Na kraju, odbili su i treći predlog da se odmah obezbijedi jednokratna pomoć porodicama koje su najviše pogođene nedavnim nevremenom. Sada znamo razlog odbijanja: “građani su zadovoljni radom lokalne uprave i lokalnih službi”, pa im pomoć i ne treba.

Ne znamo da li sadašnja lokalna vlast uopšte živi u Herceg Novom, ali znamo da je neznavena, nestručna i nesposobna. Znamo da Herceg Novi zaslužuje bolje. Zato Demagozi i Preletačevići, nastavite molitve za lijepo vrijeme do kraja mandata koji se bliži. Drugo i ne umijete.

Opštinski odbor DPS Herceg Novi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član