OO DPS Herceg Novi: Biciklističke staze još jedna obmana aktuelne lokalne vlasti – obećanje nije ispunjeno!

Herceg Novi ima odlične uslove za ljubitelje biciklizma, ali pošto opštinom upravljaju neodgovorne partije i pojedinci, ni taj prirodan resurs nije valorizovan u prethodne četiri godine.

Odlazeća vlast je najavljivala da će riješiti problem nedostataka biciklističkih staza u opštini. Poručivali su prije četiri godine da će napraviti biciklističke staze gdje je to moguće, s posebnim naglaskom na potez Solila – Debeli Brijeg, trasi nekadašnje pruge. Ali ni ovo obećanje NIJE ISPUNJENO.

Danas nije moguće zamisliti nijedan moderan evropski grad bez brojnih rekreativnih sadržaja poput biciklističkih staza ili sportskih poligona i teretana na otvorenom. Opravdanja zašto je Herceg Novi i dalje bez tih sadržaja nema, jer je riječ o investicijama koje su prilično minimalne za bilo koju lokalnu samoupravu.

Međutim, hercegnovska vlast je za isti taj novac koji je mogao biti utrošen za izgradnju rekreativnih sadržaja trošila i preusmjeravala  najčešće na troškove reprezentacije bahatih lokalnih funkcionera. Dovoljno je ovih dana vidjeti prostor ispred zgrade Opštine,  koji se uređuje za još ugodniji boravak prekobrojne lokalne administracije koju su politički popunili partije na vlasti.

DPS Herceg Novi ima jasan i konkretan plan gradnji biciklističkih staza i sportskih poligona koji će biti realizovan već u prvim godinama mandata. Spremni smo da pokažemo da je naša vizija stvaranje modernog i evropskog grada.

Zato, poštovani sugrađani,  u nedjelju 9. maja zaokružite broj 2 na glasačkom listiću. Promjene su neophodne našem Herceg Novom!

Opštinski odbor DPS Herceg Novi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član