OO DPS Herceg Novi: Aktuelna vlast obećavala brendiranje opštine kao zimskog centra za pripremu sportista – obećanje nije ispunjeno

Aktuelna hercegnovska vlast, svjetski rekorder u neispunjenim obećanjima, nije ništa uradila na polju privlačenja turista i brendiranju opštine kao zimskog centra za pripremu sportista, iako je to bilo jedno od njihovih vodećih obećanja 2017. godine.

Podsjetimo Demokrate su na strani 1 svog izbornog programa definisali da “Kroz Strategiju razvoja turizma, pokrenućemo niz projekata, kako bi inovirali turističku ponudu grada i time produžili trajanje ljetnje i zimske sezone. Projekti koji će privući turiste uključivaće, između ostalog, brendiranje opštine kao zimskog centra za pripremu sportista i promovisanje kulturno-zabavnih programa i sportskih manifestacija. Poseban akcenat stavićemo na razvoj zdravstvenog i kongresnog turizma koji nije sezonskog karaktera”.

Od svega ovog što je napisano sve je ostalo mrtvo slovo na papiru. Herceg Novi je i dalje na začelju liste od svih gradova na primorju po broju posjetilaca i turista u odnosu na potencijale, a turistička privreda za četiri godine vlasti aktuelne većine nije napravila praktično nikakav pomak.

Sve zasluge za unaprijeđenje turističkog sektora pripadaju periodu kada je DPS Herceg Novi činio vlast, jer je našim zalaganjem krenula realizacija projekta Portonovi. Dobro se sjećaju građani Novog ko je tada bio protiv tog projekta i ko je činio sve da se on zaustavi.

Na današnji dan jedino je izvjesno da je aktuelna vlast sebe predstavila kao atrakciju, jer ne postoji nijedan primjer u svijetu da je neko toliko uspio da obmane građane za četiri godine vladavine. Zbog toga su potrebne promjene!

DPS Herceg Novi poziva birače da u nedjelju 9. maja pošalje u prošlost aktuelnu vlast i izaberu promjene koje će omogućiti da odgovorni pojedinci vode grad. Izbor je jednostavan broj 2 na glasačkom listiću.

Opštinski odbor DPS Herceg Novi 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član