OO DPS Herceg Novi: Aktuelna vlast nije realizovala gotovo ništa od obećanog

Herceg Novi sa ponora na koji ga je dovela aktuelna koaliciona vlast mogu spasiti jedino hitne promjene i jasna vizija razvoja koju na predstojećim izborima 9. maja nudi Evropski tim za Herceg Novi.

Aktuelna vlast tokom četiri godine nije realizovala nijedno obećanje, a stopa nezaposlenosti je na najvećem nivou od 2006. godine.

Pored toga, nijedno komunalno infrastrukturno pitanja nije riješeno. Za četiri godine njihove vladavine, koju su obilježile međusobne svađe opet posvađanih koalicionih partnera, jedino što je „funkcionisalo“ jeste kadrovsko uhljebljavanje funkcionera aktuelne vlasti za koje su tipski pisani konkursi, a čak dio kadrova se „uvozio“ i iz drugih gradova.

Dakle, aktuelna vlast je u prethodne četiri godine stavila u fokus rješavanje njihovih egzistencijalnih pitanja, a građane ostavila po strani ignorišući njihove potrebe. Vrijeme je za PROMJENE!

Svako ko danas vidi Herceg Novi može da prepozna da je grad za četiri godine znatno nazadovao. A upravo je i to ideološka matrica aktuelnih lokalnih funkcionera koji građankama i građanima nude samo ideje koje vraćaju u prošlost. Zbog svega toga Herceg Novom su neophodne suštinske promjene, koje će naš grad vratiti na evropsku mapu kulturnih i turističkih destinacija.

Opštinski odbor DPS Herceg Novi  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član