OO DPS Glavnog grada: Počinje proces predlaganja rukovodstva DPS Crne Gore u Podgorici

Na večeras održanoj sjednici Odbora DPS-a Glavnog grada Podgorice, kojom je predsjedavao predsjednik Časlav Vešović, usvojena je Odluka o kriterijumima i postupku izbora predstavnika za VIII Kongres DPS-a Crne Gore i Plan aktivnosti Odbora DPS-a Glavnog grada u susret VIII Kongresu.

Istovremeno, Odbor je upoznat sa odlukama i aktima Glavnog odbora DPS-a Crne Gore, koji se tiču održavanja VIII Kongresa DPS-a.

Planom je predviđeno da se tokom narednih sedmica održe sastanci svih mjesnih odbora na kojima će članovi i simpatizeri DPS-a Podgorice imati priliku da predlažu kandidate za predsjednika i zamjenika predsjednika DPS-a Crne Gore, zatim kandidate za članove Glavnog Odbora, kao i učesnike VIII Kongresa partije.

Na sjednici Odbora je istovremeno iskazano zadovoljstvo ostvarenim rezultatima VIII Izborne konferencije DPS-a Podgorice i ukupnog unutarpartijskog izbornog procesa u Glavnom gradu, uz očekivanje da će se nastaviti sa daljim jačanjem partijske mreže aktivista i volontera, što će biti dodatna garancija za buduće izborne pobjede i vrijedna politička ostvarenja DPS-a Podgorice i Crne Gore.

Opštinski odbor DPS Glavnog grada

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član