OO DPS Danilovgrad: Spremni za Opštinsku izbornu konferenciju

Opštinski odbor DPS Danilovgrad na današnjoj sjednici jednoglasno je usvojio dokumenta za Opštinsku izbornu konferenciju koja će se održati 13. maja.

Osim Izvještaja o radu u mandatu 2015. – 2019. godine, pored drugih dokumenata, na sjednici je utvrđena i lista kandidata za novi sastav Opštinskog odbora.

Izvještaj o radu je sublimirao partijske aktivnosti, naročito u predizbornim ciklusima, kao i rad partijskih organa na lokalnom nivou. Poseban akcenat je dat na ostvarene rezultate lokalne uprave. Konstatovana je uspješnost rada i realizacija značajnih projekata od interesa za sve građane Danilovgrada, što uz planirane aktivnosti u narednom periodu garantuje dalji infrastrukturni i ekonomski razvoj Danilovgrada i kontinuitet povjerenja građana.

Na sastancima Mjesnih odbora uz veliku prisutnost članova i aktivista, obnovljen je sastav ovih partijskih organizacija i izabrana rukovodstva, a kroz predloge za sastav novog Opštinskog odbora afirmisan kadrovski kapacitet DPS-a u Danilovgradu.

Lista za novi sastav Opštinskog odbora sadrži više od 30 % žena, više od 25 % mladih i više od 35 % novih članova, čime se kadrovski obnavlja i jača Opštinska organizacija DPS Danilovgrad u narednom mandatu.

Sjednici su pored članova Opštinskog odbora prisustvovali i koordinatori ispred Predsjedništva i IO DPS Crne Gore Časlav Vešović i Srđan Miljanić.

Opštinski odbor DPS Danilovgrad

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član