OO DPS Danilovgrad: Putujući cirkus doživio fijasko u Danilovgradu

Dugo najavljivani protestni skup Demokrata, Demosa i Crnogorske u Danilovgradu je doživio fijasko. Protestanti dovedeni iz svih krajeva Crne Gore, od Pljevalja do Bara, nijesu uspjeli ni da popune plato Trga 9. decembar. Kakvi lideri organizatora, takav i skup.

Malobrojan, blijed, nemušt u porukama, ispunjen mržnjom prema Demokratskoj partiji socijalista i predsjedniku Milu Đukanoviću. Malobrojni autobusi i automobili svih registarskih tablica novi su motiv na razglednicama političke konkurencije DPS-a u Danilovgradu. Jer Danilovgrađana na ovom skupu skoro da nije ni bilo. Čak niko ni da ih dočeka prigodnom zdravicom, već su morali Lekić, Bečić i ostali gosti da se obraćaju takođe „gostima“ Danilovgrada.

Znaju Danilovgrađani da je polučasovni putujući performans pištaljki prolazna stvar, a da ozbiljna politika DPS-a ostaje sa njima svakog dana da razvijamo naš grad i Crnu Goru.

S toga, Danilovgrad će uvijek biti dobar domaćin svim posjetiocima, makar i putujućim. Pozivamo ih samo da sledeći put za „dovedene“ plate boravišnu taksu.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Danilovgrad 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član