OO DPS Danilovgrad: Predloženo 80 članova DPS Danilovgrada za novi saziv Glavnog odbora DPS

Sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Danilovgrad na kojima je utvrđena je lista od 11 kandidata za predstavnike VIII Kongresa Partije i zbirna lista svih predloženih kandidata za organe Partije na državnom nivou, koje bira Kongres održane su u ovom gradu.

„Na zbirnoj list za Glavni odbor našlo se 80 kandidata iz naše opštinske organizacije, dok smo za 11 delegata izabrali mlade članove i aktiviste koji svojim ponašanjem, radnim i moralnim kvalitetima uživaju ugled i povjerenje u svojoj sredini, a koji do sada nijesu bili u prilici da učestvuju u radu Kongresa“ .

Lista kandidata za predstavnike na VIII Kongresu je na sjednici OO jednoglasno usvojena, a članovi OO upoznati sa utvrđenom zbirnom listom kandidata. Članovi OO prethodno su predložili lidera i predsjednika DPS-a Mila Đukanovića da i u narednom mandatu bude predsjednik partije, i Duška Markovića za izbor na mjesto zamjenika predsjednika DPS.

Članovima Opštinskog odbora obratila se i predsjednica opštine Zorica Kovačević, koja je prisutne informisala o projektima lokalne uprave koji su u fazi realizacije i najavila niz novih aktivnosti u narednom periodu. Takođe, u radu sjednice je učestvovala i članica Glavnog odbora Dragica Sekulić, koja je članove OO upoznala sa aktivnostima i projektima koje realizuje resor ekonomije u Vladi na čijem je čelu, sa posebnim akcentom na opštinu Danilovgrad.

Opštinski odbor DPS Danilovgrad 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član