OO DPS Danilovgrad: Ima li poslanik pravo da javno iznosi neistinu?

U toku jučerašnje rasprave o izmjenama Zakona o osnovnom obrazovanju, u Skupštini Crne Gore, poslanik DF-a Dragan Bojović iznio je apsolutnu neistinu, narodski rečeno laž. Tačnije, izjavio je da se u Osnovnoj školi „Njegoš“ u Spužu redovno održavavaju sastanci DPS-a i na taj način obmanuo javnost.

Ovakvo iznošenje neistine smatramo napadom, ne samo na DPS-a, nego na čast i ugled direktorice škole Smiljke Pavićević, o čijem profesionalnom radu mogu da posvjedoče ne samo zaposleni, nego i učenici ove škole i njihovi roditelji. Odgovorno tvrdimo da se u osnovnoj školi u Spužu sastanci DPS-a nikada ne održavaju, već u prostorijama partije ili Mjesne zajednice koje mogu koristiti i svi drugi politički subjekti u našoj opštini.

Ukoliko je poslanik Bojović isfrustriran zbog informacije ko će u Beogradu biti izabran za novog mitropolita Crnogorsko-primorske mitropolije (SPC), svoj bijes i nezadovoljstvo treba da usmjeri na drugu adresu. Ili možda misli da će iznoseći lažne činjenice olakšati smjenu trenutne direktorice, uvažene gospođe Pavićević, i na taj način stvoriti pretpostavke da još nekog člana svoje uže porodice uhljebi po dubini ili visini (ako takvih više uopšte ima).

Opštinski odbor DPS Danilovgrad

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član