OO DPS Danilovgrad: DPS u Danilovgradu ima apsolutno povjerenje građana

Danilovgrad, i Bjelopavlići i Katunska nahija, su bili i ostaće dio najslavnije istorije Crne Gore. Slobodarska tradicija i antifašizam ni ovoga puta neće ustuknuti pred nazadnom politikom Demokratskog fronta i politikom služenja onima kojima ništa nije sveto – ni ime Crne Gore ni crnogorske svetinje.

DPS u Danilovgradu je pokazala da zna i umije i zato ima apsolutnu podršku građana za sve razvojne projekte koji se i ovih dana realizuju. Lokalna samouprava Danilovgrada, kao i sve druge koje predvodi DPS u Crnoj Gori je primjer kako treba razvijati grad i biti servis svih građana bez obzira na naciju, vjeru i političko opredjeljenje.

Demokratska partija socijalista je pokazala u prethodne tri decenije da može puno toga ali nažalost, ne možemo one koji su naučili da služe tuđim interesima naučiti da vole i poštuju Crnu Goru. Na sreću, građani i Danilovgrada i Crne Gore to dobro znaju i zato će, bez dileme, politika mržnje, podjela i sluganstva 30. avgusta pretrpjeti još jedan poraz – ovoga puta još ubjedljiviji nego do sada.

Opštinski odbor DPS Danilovgrad

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član