OO DPS Cetinje: Ne pomažu neistine i klevete, nepovratno gubite rejting

Povodom današnjeg saopštenja Demokratske Crne Gore o ’napadu na njihove poslanike i aktiviste’, koristimo priliku da se javnosti obratimo sljedećim reagovanjem:

Današnje saopštenje Demokratske Crne Gore još je jedno u nizu onih kojima davljenici, svježe razvedeni nakon prvog ’građanskog’ političkog braka, a već uletjeli u drugi – sa još apsurdnijim partnerima, pokušavaju da neistinama i klevetom skrenu pažnju na sebe. Ne pomaže.

Zbog javnosti, u startu, želimo naglasiti sljedeće – gospodin Božina Čavor naš je sugrađanin, ali ne i član ili simpatizer Demokratske partije socijalista. Zato ne možemo tumačiti njegovu današnju potrebu za reakcijom, ali je možemo razumjeti, dobro znajući agresivan i provokativan pristup aktivista Demokratske Crne Gore, ne samo na cetinjskim, već na ulicama širom Crne Gore.

Naravno, sasvim dobro znamo što slijedi – od anemične grupe koja tumara od partnera do partnera, već smo navikli na identične situacije. U sljedećim danima, kroz saopštenja će poručivati da je građanin Božina Čavor neformalni šef Demokratske partije socijalista, a onda će u subotu o skupu na Balšića pazaru, kojem će prisustvovati nekoliko desetina Cetinjana i isto toliko dragih gostiju iz drugih gradova, poslati poruku o hiljadama buntovnih građana na protestnom skupu na Cetinju. Postaje dosadno.

Svakako, u pitanju je hvatanje za slamku spasa partije koja nepovratno gubi rejting. To je ipak uzalud – jer ni pokušaji svojatanja tuđih skupova, sklapanja novih nakon propasti stare koalicije, niti klevetanje pojedinaca i neistine nalik današnjoj, neće im pomoći da izbjegnu nastavak strmoglavljenja ka dnu.

Opštinski odbor DPS Cetinje

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član