OO DPS Budva: Vlast u Budvi udara u temelj države

Ako se uzme u obzir da su pojedini odbornici (SNP-DCG) svojevremeno tražili da im se skupštinski materijal dostavlja isključivo na ćirilici, onda festival pod nazivom „Ćirilica“ u Budvi i ne treba da čudi. Predstavnici vlasti bi da mogu u potpunosti prekrojili istorju po njihovoj mjeri, međutim, kako im to ne može biti, pokušavaju prekrojiti sadašnjost praveći podjele i šireći mržnju postavljajući na pijedestal one poput Matije Bećkovića. To je isti onaj Bećković koji ne priznaje državu Crnu Goru, njen jezik, pismo, istoriju niti ijedan napor uložen na putu ka boljitku i prosperitetu građana naše zemlje. Bećković Crnogorce naziva “Montenegrinima koji ispunjavaju milom ono što je okupator pokušavao silom”. Nije se libio ni da nas nazove „šakom jada“ te da je onima koji se izjašnjavaju kao Crnogorci ostalo samo još da „promijene pol“.

Tog Bećkovića predstavnici vlasti zajedno sa Crnogorskom koja se na perfidan način ograđuje od pomentuog događaja, dovode u Budvu da nam govori šta jeste, a šta nije.

Da li je moguće da je Crnogorskoj koja se „zalaže“ za promociju Crnogorskih nacionalnih i državnih interesa promakla organizacija događaja poput ovog? Ili je par funkcija bilo dovoljno da se zažmuri na ovakve stvari pod izgovorom „nijesmo znali“?

Gospodo iz Crnogorske, hoćete li prisustvovati događaju na kom Matija Bećković ima glavnu riječ?

Od Demokrata koje su svu pobjedu na prethodnim izborima ukrale svojim koalicionim partnerima nas i ne čudi što podržavaju dolazak Bećkovića jer oni osim u količini mržnje koju posjeduju nisu sigurni ni u kojoj državi žive, ni kojim jezikom govore, niti u kojoj se crkvi mole.

Poruka je jasna, vlast u Budvi udara u temelj države. Budva se trenutno suočava sa licemjerima koji na perfidan način prave podjele i jaz među građanima, ne bi li bili sigurni da će na sljedećim izborima uspjeti da se zadrže na trenutnim pozicijama. Međutim, ne shvataju da će ih upravo ti potezi zajedno sa ljudima poput Bećkovića samo poslati u političku istoriju koje niko neće htjeti da se sjeća.

Bećković je dokaz da vlast u Budvi ne želi ništa osim podjela.

Opštinski odbor DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član