OO DPS Budva: Vandalsko ponašanje aktuelne uprave dovoljno govori kakva je sadašnja vlast u Budvi

Još jednom su iz Budve, prijestonice crnogorskog turizma, poslate ružne slike vandalskog ponašanja, i to u režiji predsjednika Opštine Marka Carevića i predsjednika Skupštine opštine Krsta Radovića. Zahvaljujući koaliciji DF-Demokrate-URA, nasilje i varvarizam su se odomaćili u našem gradu, a aktuelno rukovodstvo postalo glavni reprezent svega najgoreg u njemu.

Budvanska anarhija je otišla toliko daleko da ovaj dvojac, poznat po nelegalnoj gradnji i otimanju državnog zemljišta sve više podsjeća na bahate i primitivne modele koje nasilničkim i nezakonitim ponašanjem stiču političke poene i lično bogatstvo.

Zato pozivamo nadležne organe da reaguju i sankcionišu svaki vid divljaštva, u nadi da brukanje naše opštine od strane rukovodilaca, neće obeshrabriti turiste da dođu u Budvu.

Konačno, divljački potezi aktuelne uprave dovoljno govore kakva je sadašnja vlast u Budvi. Naša je obaveza i svih dobronamjernih žitelja našeg grada da ne dozvolimo da se kompromituju turistički potencijali i urušava pozicija Budve na turističkoj mapi svijeta.

Opštinski odbor DPS Budva 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član