OO DPS Budva: Samo SDP neka ne brani Budvu

Svi oni koji nemaju viziju budućnosti, žive u prošlosti. Za razliku od naših bivših koalicionih partnera, koji su sa nama zajedno “živjeli” punih 18 godina na vlasti, mi danas u Budvi nijesmo spremni na licemjerje kojim “pokajnik” pokušava da se iskupi za svoje političko konvertitstvo. Kad već govore o moralnim kategorijama u politici, bilo bi elementarno korektno da se prisjete njihove uloge u našem, nekad zajedničkom, lokalnom aranžmanu, kada je kontrola javnih finansija bila ekskluzivno njihova nadležnost. Ili ni sad ne govorimo istinu? 

Tačno je, i to treba reći, da je u prošlosti bilo i loših stvari, i da su nastale određene štetne posljedice. Međutim, dok smo se mi u budvanskom DPS-u suočili sa prošlošću, i javno prihvatili odgovornost i iskazali odlučnost u namjeri da se mijenjamo, naši dojučerašnji partneri – stranka od pola mandata, ušuškala se u raspalu budvansku koaliciju, sa čijim konstituentima, politički i ideološki, bar prema riječima koje je g-din Krivokapić izgovorio u Skupštini, nemaju “ama baš ništa zajedničko”. Ako i ovo nijesmo pogrešno čuli? Da dopunimo šefa SDP-a: ničeg zajedničkog nemaju sem nezajažljive ljubavi prema partijskim i ličnim privilegijama.

 Upravo zbog toga, oni danas ni ne mogu imati drugih argumenata osim da se izlizano prisjećaju davno prošlih vremena i štetnih odluka u čijem su donošenju i sami aktivno učestvovali. Međutim, ono što namjerno prećutkuju, a što već glasno odzvanja u budvanskoj javnosti, jeste činjenica da je nekada bilo i razvojne vizije i razvojnih projekata, kojih već dvije godine nema. Stoga u njihovom nemuštom odgovoru razumijemo ovaj “pomirljivi” ton, i navodnu spremnost da nam “oproste grijehe iz prošlosti”, samo da nam kojim slučajem ne padne na pamet da ih pitamo za sadašnjost, ili ne daj bože o tome šta su kadri i sposobni da urade za budućnost opštine Budva. A odgovor je, vjerovatno, da je i dalje “brane” od razvoja, kako su je svojevremeno, uspješno (od)branili od stranih investicija.

OO DPS BUDVA

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član