OO DPS Budva: Nova epizoda odlazećeg cirkusa

Dvojac Carević-Radović viđen je i danas na jednoj od budvanskih saobraćajnica, gdje su nastavili sa oponašanjem činovničkih i državničkih poslova. Još neoporavljeni od šoka koji im je nanijela demokratska smjena u Skupštini opštine, ali i suočavanje s činjenicom da im je uprkos silnoj želji da u njoj ostanu – fotelja izmakla, predstavnici bivše budvanske vlasti simuliraju lidere i izazivaju podsmijehe sugrađana i prolaznika.

Da stvar bude gora po njih, dvojac je danas gostovao na pasareli u Rafailovićima, čime su pokazali da se nalaze u posljednjem populističkom stadijumu, o čemu svjedoči patetično lamentiranje pred liftovima za osobe za invaliditetom. Prije samo nekoliko dana pokušavali su da parališu saobraćaj u Budvi, nepropisnim parkiranjem službenih vozila, a danas simuliraju otvaranje građevina koje olakšavaju saobraćaj u Budvi.

To pokazuje da dvojac ne misli o potrebama građana, i da se političko licemjerstvo otkriva svakom njihovom narednom akcijom. Stoga se unaprijed radujemo novoj epizodi odlazećega cirkusa Carević-Radović.

Opštinski odbor DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član