OO DPS Budva: Krivokapić da ne prijeti pozajmljenim potpisima

Jučerašnji performans lidera SDP-a Ranka Krivokapića u crnogorskoj Skupštini, najbolje se može sagledati kroz dvije teze koje je tom prilikom sam izrekao. Izgleda da je, nakon poslednjih trauma sa predsjedničkih i lokalnih izbora, potpuno dezorjentisanom lideru stranke u nestajanju teško da prihvati činjenice i pronađe način da dostojanstveno nastavi svoj politički put, kakav god on bio. Tako se prvi biser u njegovom izlaganju odnosio na podatak o prikupljenih “nešto manje od 5000” potpisa podrške, koje su iz SDP-a sakupili “za svega sedam, osam dana” od građana Budve, na temu zaštite ostrva Sveti Nikola. 

Podsjećamo g-dina Krivokapića na činjenicu da je taj isti SDP, na parlametarnim izborima 2016. u Budvi osvojio svega 605 glasova! S tim u vezi, želimo da ga podsjetimo na još nešto što on zna, a vjeruje da crnogorska javnost ne zna – da je većina tih potpisa “podrške” prikupljena nezakonito, političkim pritiscima i zloupotrebama opštinskih službi u režiji kompletne aktuelne vlasti. Dakle, “SDP-ove” potpise podrške kojima Ranko Krivokapić prijeti u crnogorskoj Skupštini, prikupili su oni sa kojima njegova partija “tvori” raspalu koaliciju u Budvi. Doduše, moguće da su predstavnici SDP-a imali važnu ulogu u knjiženju potpisa, kao ljudi koji već duže od deceniju nepogrešivo, “na pravoj strani istorije”, vode knjige Opštine Budva.

 Druga skandalozna teza g-dina Krivokapića odnosi se na konstataciju kako između politika koje personifikuju on i Milan Knežević, stoji politička “provalija”, u doživljaju države, ali i po svim drugim, političkim i ideološkim pitanjima. Zaista moramo i ovom prilikom potsjetiti g-dina Krivokapića da je upravo budvanska raspala koalicija, u kojoj SDP participira skupa sa partijom Milana Kneževića, ogledalo istine i suštine SDP-a, i najbolji demanti njegove skandalozne teze, i politike. Dakle, kada se g-din Krivokapić prisjeti da već odavno koalira sa partijama koje eksplicitno negiraju državu, tada ćemo biti spremni da čujemo šta on misli na temu razvoja. 

Do tada, nama su u Budvi potrebne nove investicije, i zaobilaznica, i marina, i šetalište, i hoteli, i sve ono što će Budvu razvijati u pravcu turističke metropole. Od g-dina Krivokapića, koji je nakon državotvornog predsjedavanja parlamentom danas tek poslanik, odavno ne očekujemo da može imati razumijevanje odnosno viziju razvoja Crne Gore, pa samim tim ni Budve. A što se tiče podrške i pomoći, samo ga molimo da Budvi više nikad ne pomaže kao što je pomagao oko projekta Kraljičina plaža.

OO DPS BUDVA

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član