OO DPS Budva: Krapović traži alibi

Kada tzv predsjednik Opštine, koji je na tu funkciju izabran uz pomoć flomastera duginih boja, govori o političkoj korupciji, to zvuči patetično i licemjerno, posebno ako svi znamo ono što je on očigledno zaboravio – da je na funkciju izabran tako što je dobio glas te iste opozicije koju ovih dana sumnjiči za korupciju. 

Dakle, na nivou proste logike, moramo mu javno postaviti pitanje: kada se radilo o političkoj korupciji, tada ili sad? Osim toga, čovjek koji je svjestan svojih postignuća, morao bi sa mnogo više dostojanstva da potraži alibi za prijevremenu političku penziju. Još gore zvuči, kada ovaj vršilac dužnosti, koji od starta nema većinsku podršku ni unutar sopstvene koalicije, na isteku mandata poziva bilo koga na “obraz”, a istovremeno izjavi kako nije siguran da li bi, sve i da kojim slučajem ima moći, uklonio čuvene “oslobodilačke” bilborde?! 

Iako dolazi iz stranke koja počiva na “korisnim nejasnoćama”, čini se da poslednja demonstracija demagogije prevazilazi sve dosadašnje performanse. Istina je samo jedna – većina u budvanskom parlamentu ne postoji! Isto kao što ne postoje vizija i stručnost za upravljanje Budvom. Krapović je protokolarni upravnik koji uskoro neće biti ni to. I umjesto što pokušava da, držeći populističke tirade o poštenju, javnosti ponudi alibi za politički brodolom, bilo bi mu bolje da učini sve što može da ne ugrozi turističku sezonu. To je još jedino što građani od njega očekuju. A visokom politikom će se u Budvi baviti neko drugi. Na jesen. On i njegovi su svima pokazali koliko znaju i umiju.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član