OO DPS Budva: Ko o čemu, Demokrate o poštenju

Stranka koja ni o čemu nema stav i mišljenje, ili ih formira za jednokratnu upotrebu, ponovo je pokazala da tumara po crnogorskoj političkoj sceni, još uvijek ošamućena od poslednjeg poraza, određujući se prema svakom pitanju u društvu – kalkulantski i demagoški. Takav odnos imaju i prema institucijama poput Državne izborne komisije i Ustavnog suda. 

S obzirom da kod Demokrata svaki put kada im nešto ne odgovara, zavlada amnezija, i ničeg se sjećaju, podsjetićemo ih da je OO DPS u Budvi nakon 16.10.2016. godine tražio ponavljanje izbora na pet izbornih mjesta zbog toga što se glasači koji su svoje povjerenje putem pisma dali upravo njima, nisu upisali u biračku knjigu. Kada je Državna izborna komisija odbila taj zahtjev, Demokratama to nije smetalo, već su takvu odluku pozdravili. Bečićeva družina nije u stanju ni da se drži svog stava od prije godinu dana kada joj je Državna izborna komisija bila svijetla tačka u izbornom sistemu. Samo koji mjesec kasnije napadali su Ustavni sud i optuživali ga da falsifikuje svoje odluke, i to  zato što im se nije dopadao stav ove institucije prema jednom zakonu. Danas taj isti sud hvale, jer im njegova odluka ide na ruku, a DIK – napadaju. 

I na kraju, uz napomenu da svakako poštujemo odluke nadležnih organa i ne želimo da ih komentarišemo, smatramo da ne bi bilo zgoreg da sudije Ustavnog suda koje su sada glasale o ponavljanju izbora na spornom biračkom mjestu, pogledaju žalbu DPS-a sa prošlih izbora i na koji su se način odredili prema istoj.

OO DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član