OO DPS Budva: Demokrate u Budvi niko više ni za šta ne pita

Budvanski performans Alekse Bečića, sa sve vikanjem, prijetnjama i glumatanjem, nije uspio da sakrije bjelodanu činjenicu: da je njegova partija u ovom gradu u teškoj defanzivi i da ih niko tamo više ni za šta ne pita. Računamo da je ovaj višak histerije i nervoze posledica i toga što su svjesni da kao što su izgubili Kotor, izgubiće i Budvu, Herceg Novi… Nema opštine u kojoj participiraju u vlasti a da nijesu u svađi sa svojim partnerima iz opozicije, da se međusobno ne optužuju za nepotizam, korupciju…

Zato Bečićev “strateški” kadrovski potez da diplomiranog kuvara na mjestu predsjednika opštinskog odbora Budva zamijeni diplomirani politikolog, neće imati nekog efekta,  jer je  svima jasno da su Demokrate u Budvi, “skuvali” sve što su mogli i da sad samo sa žaljenjem mogu da gledaju kako i u tom gradu gube vlast. 

Komičan  je Bečićev pokušaj da spominjanjem imena nekih visokih državnih funkcionera, sebi da na značaju. Bilo bi bolje da se manje bavio tuđim a više pažnje posvetio svojoj stranci, posebno u Budvi. Pritom ne mislimo na promo stvarnost u kojoj živi ova ekipa, već na probleme sa kojima se u realnosti suočavaju: od toga da ih je njihov bivši funkcioner optužio da su mu tražili mito, preko beskrupuloznih partijskih i rođačkih zapošljavanja do trenutne činjenice da su ih koalicioni partneri praktično istjerali iz vlasti i da se u ovom gradu baš ni za šta ne pitaju.  

Zbog svega navedenog, Bečiću bi bilo bolje da se bavi svojom strankom i spase ono što se spasiti može. Demonstracija vulgarnosti i neznanja kakvu je juče pokazao, samo je izraz nemoći i panike. I nema te floskule, demagoške fraze ili izgovorene laži koja će spasiti Demokrate izvjesnog političkog sunovrata. 

Opštinski odbor DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član