OO DPS Budva: Demokrate postale frakcija DF-a

Očigledno je da se Bečićeva DCG, stranka koju su pojele zavist i mržnja, pretvorila u frakciju Demokratskog fronta, pa nervozna srlja iz greške u grešku.

Poslednji događaji u Budvi primjer su panike i nesnalaženja izazvanih saznanjem  da se satima broji trenutak kada će morati da napuste svoje funkcionerske fotelje i polože račun Budvanima, ali i cjelokupnoj crnogorskoj javnosti, za sva nezakonita djela koja su počinili u svom mandatu, sa posebnim osvrtom na divljaštvo i hajdučiju, od protekle nedjelje. Uzalud su angažovali cjelokupnu rodbinu, tetke, ujne, stričeve,  kume i ponekog lokalnog prestupnika da ih neartikulisanim urlicima i nasrtajima na druge odbornike brane od neminovnog odlaska sa vlasti. 

Bečiću i drugim poslanicima Demokrata nije dovoljno što su za skoro četiri godine nerada inkasirali blizu 3 miliona eura, preko skupštinskih plata i dodataka, a da nijesu ni dolazili na posao, nego bi još malo da zahvate iz skupštinske kase koja se finansira novcem građana Crne Gore. Za početak možda da ipak objasnite građanima Budve: koji motivi su opredijelili neovlašćeno lice u ulozi predsjedavajućeg budvanskom Skupštinom, Miomira Pejovića da, iako više nije poslanik, nastavi da prima platu od Skupštine Crne Gore, a da istovremeno poslaničku platu naštelujete, sljedećem sa liste, Vladimiru Čađenoviću? Pritom, znamo da svakog mjeseca i jedan i drugi, prihoduju najmanje po 1500 EUR. Prvi po osnovu bivšeg radnog mjesta, a drugi na osnovu sadašnjeg, s’ tim da je obojici zajedničko da se na radnom mjestu nijesu pojavili niti jedan jedini dan.

Mnogo bismo pitanja imali da vam postavimo, ali to će ipak stručnije i detaljnije  uraditi nadležni organi. Što se vaših kontraprijava tiče, jasna nam je potreba Krapovića da makar deklarativno pruži podršku odlazećem predsjedniku Skupštine Krstu Radoviću. Vrlo svjesno ga je žrtvovao i uveo u krivičnu odgovornost. U konačnom možda iz ovih najavljevih prijava konačno i isplivaju Krapovićeve podmornice na površinu!

Opštinski odbor DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član