OO DPS Budva: Carevićeva nezakonita rješenja poništena

Vladina komisija za žalbe usvojila je sve prigovore i donijela rješenja kojima se poništavaju sva Carevićeva nezakonita razrješenja bivših funkcionera lokalne samouprave.

Uporno smo pozivali Carevića da poštuje zakone i da radi u skladu sa njima, ali ono na šta smo nailazili bilo je bahaćenje osionog političara opijenog izbornim rezultatom. Svaki politički marketing se plaća, posebno loš marketing.

Jasno je da će zbog ovakvog epiloga Opština Budva platiti populističko-revanšistički marketing Carevića. To njega svakako neće pogoditi. Bitno je da kamioni Carinvesta i dalje rade punim kapacitetom, samo što sada Carević ne mora više da moli i pita “ima li što za mene šefe?”. To je očigledno i bio Carevićev cilj bavljenja politikom: da sam sebi kroji, onako po svojoj mjeri, “domaćinski”.

Odluka Carevića  kojom je postavio glavnog gradskog arhitektu Vladana Stevovića isto je nezakonita, te i njega mora razriješiti u roku od 7 dana. Naravno da ne očekujemo da ovoga puta Carević postupi po Zakonu. Njegova bahatost nema granica. Posebno sada kada su njegove političke ambicije mnogo veće.

Zato će Carevićeva osionost biti samo veća i bez ikakve kontrole. Da li će sada ili možda u nekom budućem vremenu, nadležne državne institucije uvidjeti nešto nezakonito u postupanjima Carevića, ostaje da vidimo.

Opštinski odbor DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član