OO DPS Budva: Bečićev „gradonačelnik“ u nevolji

Gospodin Krapović, kolokvijalno “gradonačelnik” ili formalno predsjednik Opštine Budva, očigledno ima ozbiljan problem sa sopstvenim identitetom. Od činjenice da mu se približava kraj mandata, njemu se sve pobrkalo: i ko je, i šta je, i šta radi na čelu našeg grada. Nije usamljen u svom neznanju. Mnogi građani Budve pamtiće mandat Dragana Krapovića samo po prizemnoj političkoj ostrašćenosti i osvetoljubivosti, koje svakodnevno, već dvije godine demonstrira, uključujući i najnoviji incident zloupotrebe parking servisa u funkciji pokazivanja moći prema neistomišljenicima.

Toliko je imidž Dragana Krapovića loš, da je, uz dokazanu nesposobnost, ozbiljno zasmetao političkom vrhu njegove partije. Samo tako tumačimo ovu nezgodnu situaciju koju su mu priredili stranački drugovi, natjeravši ga da dan i po kasnije reaguje na naše saopštenje i da nam, u vidu “najjačeg” argumenta, spočita da ga suprotno zakonu zovemo – gradonačelnik?! Gospodine Krapoviću, neprijatno nam je da Vas obavijestimo, da Vas upravo Vaš predsjednik, Aleksa Bečić, tako naziva na svojoj FB stranici, da Vas tako oslovljavaju Vaši funkcioneri, kolege, što potvrđujemo dokazom koji prilažemo. Po istoj logici kojom ste pisali ono neslavno saopštenje, mogli biste i njima da održite predavanje o lokalnoj samoupravi i vašoj ulozi u istoj. Naravno, kada biste smjeli…. 

Obećavamo, nećemo se više vraćati na ovaj neprijatan javni izlet Dragana Krapovića. Jesmo politički konkurenti ali ne možemo da seirimo nad nevoljom čovjeka u sopstvenoj partiji. Tako nam nalaže vaspitanje. Ipak, savjetovali bismo predsjedniku Opštine (neformalno: gradonačelniku), da sa forme – načina oslovljavanja i drugih nebitnosti – pređe na suštinu. Toliko je postavljenih pitanja na koje nam nikad nije odgovorio. Mogao bi, recimo, da nam otkrije:

  • Da li je tačno da je tražio mito za protivuslugu od svog bivšeg stranačkog funkcionera, ili mu ovaj podmeće i neopravdano ga vrijeđa?

Imajući u vidu teške trenutke kroz koje predsjednik Opštine prolazi, nakon jučerašnjeg saopštenja, i ovaj jedan odgovor bi bio dovoljan, za danas.

Opštinski odbor DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član