OO DPS Bijelo Polje: Postignuti rezultati će govoriti za nas

Kao dominantna i ozbiljna partija na političkoj sceni, očekivano je da smo počeli kampanju u susret parlamentarnim izborima koji se održavaju za nešto manje od dva mjeseca. Naravno, neće nam biti teško, obzirom da umjesto poruka sa govornica, postignuti rezultati u Bijelom Polju će govoriti za nas.

Vaša konstatacija da DPS više nikom ne vjeruje na riječ da će nam dati podršku zbog učešća na litijama, nije u vezi sa stvarnošću, o čemu najbolje govore i nedavni potpisi prosvjetnih i zdravstvenih radnika. Upravo takav vid javnog iznošenja stavova je samo po sebi dokaz otvorenosti i jačine naše partije, posebno u dijelu poštovanja drugačijeg mišljenja. Naravno, uvijek će se naći oni koji će sebi dati na značaju pokušavajući da na račun navodnih pritisaka DPS-a iznude nešto od naše političke konkurencije, ne bi li ostvarili svoje sitne lične interese.

Rezultati koje smo postigli na svakom polju u našem Bijelom Polju, daju nam za pravo da veliku podršku očekujemo i ovog puta. I ovog puta, kao i svakog do sada, rezulat će biti isti, jer građani prepoznaju i žele koncept građanskog društva, a ne retrogradne politike koja nas vuče unazad. Sve ono što smo uradili u prethodnom periodu za naš grad, sve benefite realizacije velikog broja projekata, posebno onih infrastrukturnih, imaće svi naši sugrađani, pa čak i vi, ma koliko zatvarali oči pred njima i bez obzira koliko se trudili da to sve negirate.

Prevaziđene i deplasirane teze o nekakvim ličnim kartama slobodno koristite kao alibi i ovog puta. Trebaće vam.

Opštinski odbor DPS Bijelo Polje

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član