OO DPS Bijelo Polje: Politika se vodi na odgovoran način, a ne demagogijom

Čitajući saopštenje jedne od brojnih partija koje su nastale cijepajem SNP reklo bi se da ne živimo u istom gradu. Da li stvarno javno izgovorena neistina može da bude jača od činjenica koje su dobro poznate građanima Bijelog Polja?

Za vodeće opozicione partijske strukture oduvijek znamo da vode retrogradnu politiku i da svoje političko djelovanje zasnivaju na rušenju i osporavanju crnogorskog društva i njegovog prosperiteta. Ipak, po prirodi stvari mladim ljudima tako nešto nije imanentno, pa je današnje razotkrivanje njihovih omladinskih perjanica samo još jedan dokaz da sa opozicijom budućnost Crne Gore nikada ne bi bila ni razvojna, ni evropska.

Iako kod nas uvijek postoji spremnost da saslušamo konstruktivne prijedloge, u ovom saopštenju nijesmo mogli pronaći niti jedan.

Zato, gospodu “socijaliste” pozivamo da prošetaju Bijelim Poljem i konačno “otkriju” da žive u gradu u kojem se realizuje najviše projekata u Sjevernom regionu.

Takođe bi dobro bilo da pogledaju potpuno nove ili obnovljene fabričke pogone kojima smo kroz biznis zone dali dodatan zamajac.

Vjerujemo da danas ne postoji građanin Bijelog Polja, koji nije vidio uveliko zahuktale radove na planini Bjelasici i Đalovića pećini.

Na kraju, podsjetićemo ih da se socijalna politika vodi na odgovoran način, a ne demagogijom što je Opština Bijelo Polje dodatno unaprijedila kroz brigu o novorođenčadima u vidu naknada, o đacima kroz besplatne udžbenike, kao i studentima kroz stipendije.

Većinsko Bijelo Polje na sreću to prepoznaje, i sigurni smo – opet će, u šta će se dotični još jednom uvjeriti za nešto više od mjesec dana.

Opštinski odbor DPS Bijelo Polje

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član