OO DPS Berane: Zakrpite ulice, to vam je dužnost!

Uži centar Berana u zimskom periodu izgleda kao iz horor filmova – rupe veličine  kratera  u većini ulica onemogućavaju prolazak pješacima. Ovim dionicama djeca idu u škole, a najveći problem je veličina rupa, koje je nemoguće zaobići. U našem gradu, građani svakodnevno praktikuju vještinu preživljavanja u ovim okolnostima –  kako baru „preplivati“ a ne skvasiti obuću. Posebno je jezivo u večernjim satima kada se djeca vraćaju iz škole, kada je pravo umijeće zaobići ove ulične kretere i ne povrijediti se.

Roditelji su više puta apelovali na nadležne iz opštine Berane, tražili da saniraju rupe i omoguće normalnu frekventnost stanovništva. Nažalost, snijeg je samo pogoršao već loše stanje ulica koje čine ruglo samog  centra Berana.

Lokalna uprava koju predvodi koalicioni dvojac DF- SNP  jaka je na riječima, ali djela izostaju. U predizbornom periodu svašta su obećavali i, naravno, ništa nijesu ispunili. Mi, „obični“ građani Berana,  tražimo od njih najosnovnije – da nam  osposobe ulice za normalno funkcionisanje jer to, priznaćete, ne košta mnogo.  

Apelujemo na dvojac da u najhitnijem periodu izdvoji novac, da ga  ne troše na političku promociju, već preusmjere za rekonstrukciju ulica dok se neko dijete nije povrijedilo. Očekujemo sanaciju pomenutih ulica u što kraćem roku, kao makar jedan dokaz da brinete o bezbjednosti svojih glasača, ako ne svih građana Berana, što bi trebalo da vam je dužnost.
 
Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član