OO DPS Berane: Za ” Trulu koaliciju” ne važe zakoni države Crne Gore

Predstavnici beranske “Trule Koalicije” grubo su  prekršili zakon i  još jednom pokazali da ne poštuju državu Crnu Goru i ignorišu njene zakone. 

Naime, odlazeća beranska vlast, prekršila je Ugovor sklopljen sa Vladom Crne Gore tako što je protivzakonito zapošljavala svoje rođake, kumove i partijske poslušnike u opštinska preduzeća bez saglasnosti  Ministarstva finansija, iako zakon to strikno zabranjuje. 

Čelnici Opštine su se Ugovorom potpisanim sa Vladom obavezali da neće vršiti zapošljavanja novih lica bez potrebne dozvole, ali  su za četiri godine uhljebili preko 300 svojih partijaca a od Ministarstva finansija dobili saglasnost za svega četrdesetak radnika. 

Pozivamo nadležne organe da ispitaju kako i zašto su DF i SNP, stranke koje čine ovu “Trulu koaliciju” četiri godine  svjesno kršili zakon i  pogazili ono što su potpisali i na šta su se obavezali.  Ovim činom odlazeća beranska vlast pokazala je da za njih važe isključivo partijski zakoni, a ne oni koji se primjenjuju u državi Crnoj Gori. 

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član