OO DPS Berane: „Trula“ koalicija prijeti, ucjenjuje i zloupotrebljava radnike lokalne samouprave

Predstavnici „trule“ koalicije, nazvane „Zdravo Berane“, u panici od gubitka vlasti dezinformišu javnost, grubo zloupotrebljavaju radnike lokalne samouprave i pokušavaju da ometaju građane koji žele da glasaju.

Bahato, a prije svega protivzakonito, čelnici lokalne samouprave prijetnjama i ucjenama pokušavaju da spriječe zaposlene da izađu na glasanje. Iako je danas radni dan za lokalne javne institucije, i zaposleni treba da budu na svojim radnim mjestima, “trula“ koalicija, pod prijetnjom otkazima, traži od službenika da budu angažovani za potrebe ove političke grupacije.
Poručujemo im da časne Beranke i Berance ne mogu zaplašiti ni prijetnjama, ni ucjenama, ni automobilima bez tablica koji kruze po gradu; ni nelegalnim štabovima poput onog garažnog u blizini biračkog mjesta Pešac, odakle ste špijunirali ko izlazi na glasanje i ucjenjivali naše sugrađane. 

Znaju mudre Beranke i Beranci da svojim glasom brane Berane! Brane ga od pošasti u obliku vaše „trule“ koalicije koja je uništila ovaj grad. Zato se ne obaziru na vaše prijetnje i masovno glasaju uprkos, i u inat, vama i vašim kriminalnim metodama zastrašivanja.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član