OO DPS Berane: Svoju sramotu ne možete oprati

Koalicija „Zdravo Berane“ osula je paljbu po „režimskim medijima“ jer su samo ukazali na suštinu njihovog političkog djelovanja, demonstriranu na ulicama Berana u utorak veče. 
Ne znajući kako da operu sramotu zbog svega što se te večeri događalo, sada pozivaju medije i ukupnu crnogorsku javnost da više vjeruju njima nego svojim očima.

Tako kažu da su „presrećni što su se vijorile crnogorske zastave zajedno sa tradicionalnim trobojkama“. Ako pod „tradicionalnom trobojkom“ podrazumijevaju srpsku zastavu, koja je svojim dimenzijama dominirala, i na kojoj piše „Srbijo volimo te – Berane“, to pokazuje u kakvom su oni problemu, a ne mediji koji su taj snimak prenijeli. Takođe, u svom reagovanju ne pominju „himnu“ ultradesničarske srpske organizacije „Dveri“ koju su pjevali te večeri u Beranama.

Koalicija „Zdravo Berane“ i njihovi novi-stari partneri Demokrate kažu da je sve to „plod bolesne mašte“ DPS-a i „režimskih medija“, bezočno pokušavajući da političkim pamfletima i lažima ignorišu činjenice i dodatno zamagle ionako tamnu stranu njihovog političkog partnerstva i djelovanja.

Ovakav pokušaj krivljenja stvarnosti, jer slika govori više od hiljadu riječi, svojstven je konstituentima „trule“ koalicije. Na isti način pokušavaju da sakriju i istinu o svom padu, kako političkom, tako i moralnom. Dok razbijeni SNP, partija u stečaju, koalira sa Demagozima koji su ih u to stanje doveli političkim oceubistvom, svi zajedno daju podršku onima iz DF-a čiji lideri sjede na optuženičkim klupama za najteža krivična djela protiv države.

Njihova opšta međusobna otimačina za glasove, funkcije i privilegije dovela ih je u stanje iz kojeg ne vide da su samo oni pred padom. Kako u Budvi, Kotoru, Herceg Novom, tako i u Beranama, a to ne mogu sakriti, kao što ne mogu sakriti ni svoju ideološku matricu, iskazanu u utorak veče.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član