OO DPS Berane: Politički paraziti pogođeni istinom

Stranka nastala na podjelama, podvalama i rascjepima, koja politički parazitira na biračkom tijelu svojih koalicionih partnera, našla se pogođena istinom koju smo joj saopštili. A to je činjenica da su na izborima u Beranama osvojili skoro četiri i po puta manje glasova od DPS! 

Kibiceri koji ni glas ne uspijevaju da uzmu Demokratskoj partiji socijalista, već iz izbora u izbore love glasače iz opozicionog korpusa, ovoga puta svojim uspjehom predstavljaju činjenicu da su od koalicije “Zdravo Berane” uspjeli da otmu četiri mandata?!  Kako je to samo u njihovoj percepciji bio uspjeh, morali su da zakupljuju oglase i crtaju ne bi li još nekog uvjerili da je naših 17 mandata manje od njihova 4?! 

Ako već govore o mizeriji, onda bi trebalo da se zapitaju zašto su baš oni na političkoj sceni mjera neiskrenosti, sinonim prevara i podjela?!  Zašto se čak i oni naklonjeni opoziciji gnušaju vaših patetičnih,  a providno neiskrenih, priča o nekom jedinstvu?! Vas koji umijete samo da profitirate kad nekog zavadite.

Na kraju, moramo primijetiti da pokazujete izrazite simptome takozvanog “Napoleonovog sindroma” , naravno u političkom smislu. Ovaj raskorak između vaše političke snage i ambicije, nadoknađujete agresijom i primitivizmom. Živite u svijetu gdje je 17 manje od 4 i  tu vam ne možemo pomoći. Demokratska partija socijalista je zahvalna svim građanima koji su dali glas za našu viziju razvoja grada i broj od 8000 birača ( 47 odsto ukupnog glasačkog tijela) čini nas ponosnima ali i odgovornima da se još jače borimo protiv devastacije Berana i političkih štetočina koje vi personifikujete.
 
Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član