OO DPS Berane: Politički marginalci brutalno obmanuli građane Berana

Današnjim saopštenjem URA je pokazala da je izgubila i posljednje zrno političkog dostojanstva. Podmetačine i monstruozne laži koje je danas plasirala URA u svom saopštenju, samo pokazuju u kakvoj se panici nalaze predstavnici ove marginalne grupe.

Iako su klevetama pokušali da diskredituju nosioca naše liste Bogdana Fatića, uspjeli su samo da sebe unize. Sve što su naveli u svom saopštenju je netačno! O konkretnom slučaju vođen je postupak i tada je utvrđeno da se nepoznato lice, počinilac ovog djela, u dužem periodu, sa raznih lokacija konektovao na više raznih wi-fi priključaka u gradu, a od toga samo  jednom na Bogdanov, i to u susjednom lokalu, do kojeg je dopirao signal Bogdanove mreže. Dakle, sve ono što ste naveli u vašem saopštenju je laž i manipulacija. O vašoj inventivnosti svjedoči i činjenica da ste ovu podmetačinu  već pokušali da plasirate građanima i pred prošle parlamentarne izbore, ali isto kako vam tada to nije pošlo za rukom, neće ni sada. 

Gospodo iz URA, ako vas uopšte ima u Beranama, treba da znate da ovakvim manipulacijama samo sebi pravite štetu jer građani dobro znaju ko je Bogdan Fatić i o kakvom čovjeku je riječ. To će se najbolje potvrditi već petog februara, kada će ubjedljivom pobjedom koalicije „Berane pobjeđuje“, Bogdan Fatić postati predsjednik Opštine Berane, a vas, uvjereni smo, neće biti u beranskoj Skupštini.
 
Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član