OO DPS Berane: Podrška našoj viziji konstantno raste, uprkos političkoj korupciji u Beranama

Ponovljeni izbori na pet izbornih mjesta u Beranama pokazali su da podrška Demokratskoj partiji konstantno raste! U odnosu na prije četiri nedjelje broj glasova koje je naša partija osvojila  uvećan je za oko 20 procenata, uprkos stravičnim pritiscima kojima su birači bili izloženi od strane čelnika lokalne samouprave u našem gradu, kao i dokazanih zloupotreba koje su vršene na ovim izborima. 

Odbornička lista “Berane pobjeđuje” dobila je najviše glasova na svih pet glasačkih mjesta. U ukupnom zbiru, Demokratska partija socijalista je osvojila 8000 glasova, što je skoro četiri i po  puta više nego lista Demokrata, a za oko 1600 glasova više nego koalicija  DF i SNP-a, koja je osvojila četiri mandata manje nego 2014. godine. Podrška našoj partiji porasla je za oko 300 glasova od posljednjih lokalnih izbora iz 2014. i za 1000 glasova u odnosu na parlamentarne iz 2016. 

Beranski izbori su pokazali kakvim se nelegalnim metodama služi  koalicija „Zdravo Berane“. Podsjećamo da je juče policija otkrila izborni materijal u nelegalnim štabu ove koalicije, u kojem je visoka funkcionerka SNP-a i potpredsjednica Opštine sa partijskim aktivistima, vršila pritisak na birače. 

Ovi izbori će biti upamćeni i po očiglednoj političkoj korupciji kada su na ponovljenim izborima glasači drugih partija bili pritiskani i ucjenjivani da glasaju za Demokrate, kako bi ovi sačuvali mandat i na taj način bili u mogućnosti da formiraju lokalnu vlast. Sa zadovoljstvom ćemo pratiti epilog ove korupcije i izvijestiti javnost šta su pojedinci koji su ubjeđivali svoje birače da glasaju za konkurentsku stranku, dobili zauzvrat! 

Ipak, uz ove pritiske, rezultat koji smo postigli jasno pokazuje da su građani Berana dali ogromnu podršku viziji razvoja grada koju je predstavila naša koalicija, a da se 47 odsto građana u Beranama snažno usprotivilo devastaciji grada koju je u prošlom mandatu sprovela koalicija „Zdravo Berane“. Podrška od 8000 birača u Beranama, daje nam snažan zamajac na predstojećim predsjedničkim izborima i uvjerava nas u sigurnu pobjedu našeg kandidata.
 
Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član