OO DPS Berane: „Nezdravi“ i Demagozi u panici

Današnje saopštenje „nezdravih“ i Demagoga, pokazatelj je straha od mogućeg ponavljanja izbora na pojedinim biračkim mjestima. Podsjećamo ih da je jedino nasilje koje se u Beranama dogodilo, ono koje su trpjeli građani Berana u nedjelju kad su Demagozi histerično kružili po gradu, slikajući slučajne prolaznike i njihova vozila i gnusno ih optužujući, kao i kada su se Šćekić i njegova bulumenta vozili sa obezbjeđenjem kako bi zastrašivali građane. I tada su Beranci pokazali reakciju, jer je koalicija „Berane pobjeđuje“ dobila preko 1500 glasova više od „nezdravih“ i gotovo pet puta više od Demagoga.

Nije jasno zbog čega „nezdravima“ i Demagozima smeta podnošenje prigovora OIK-u i DIK-u i eventualno ponavljanje glasanja na nekim biračkim mjestima, kada je to sastavni dio izbornog procesa. Da ih podsjetimo, Demagozi su upravo zahvaljujući takvoj proceduri jedva dosegli cenzus i ušli u neke lokalne parlamente, što su slavili kao da su osvojili vlast. Ali, razumljivo je, plaši ih mali broj glasova koji je našoj koaliciji potreban za osvajanje vlasti, pa pokušavaju da primijene sve metode pritisaka da ne bi došlo do ponavljanja izbora na nekim biračkim mjestima. 

DPS neće prejudicirati odluke nadležnih državnih organa, već ćemo sačekati njihovu konačnu odluku i odnijeti se prema njoj sa punim poštovanjem, kakva god ona bila.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član