OO DPS Berane: Navikli smo na dvostruke aršine ND Vijesti

Nezavisni dnevnik “Vijesti” metodu dvostrukih aršina, za koje uporno optužuje vlast, dosljedno sprovodi u tekstovima koji se bave situacijom u  Crnoj Gori, a naročito u Beranama i Budvi.

Građankama i građanima nije potrebno pojašnjavati zašto “Vijesti” previđaju nasrtaje pripadnika bivše vlasti u Budvi na pripadnike Uprave policije, Carevićevo nasilno skidanje maske sa lica pripadniku obezbjeđenja u Budvi, ili okupljanje predstavnika opozicije u tom gradu, ali je zaista interesantna činjenica da “Vijesti” itekako vide opasnost od dostojanstvenoga čina omladine koja s maskama slavi Dan državnosti. “Vijesti” nijesu pisale istraživačke tekstove o tome kako su se ponašali vjernici na litijama, jesu li kršili mjere NKT o javnome okupljanju, iako smo svi vidjeli da se u vrijeme zabrane okupljanja preko 200 ljudi, na trgovima i ulicama Podgorice, pod izgovorom da brane svetinje, skupljalo i kretalo kako se hvale više hiljada pristalica političke ideje SPC. Ali zato “Vijesti” veoma za zlo uzimaju izjave partijskih funkcionera DPS, koji putem društvenih mreža slave najsvjetliji crnogorski datum.

Razumijemo da ND “Vijesti” pokušavaju da ostvare političke ciljeve, pumpajući rejting svojoj URA-i, ali poručujemo da metod dvostrukih aršina nije nešto što građani ne vide. Ogroman broj građanki i građana vrlo brzo će pokazati kojoj politici i čijim programima vjeruju. A čitaoci “Vijesti” su već pokazali šta misle o takvom ‘objektivnom informisanju’, to se najbolje vidi na tiražu.

Opštinski odbor DPS Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član