OO DPS Berane: Milačić izgubljen i u prostoru i u vremenu

Predsjednik partije Prava Crna Gora, Marko Milačić, svojim posljednjim saopštenjem potvrđuje da je proizvođač grubih neistina.

U pokušaju da formira i utemelji svoju partiju u Beranama „sletio“ je na beranski aerodrom da sa njega pošalje „poruke“ i pokaže svoju „obaviještenost“ o formiranju NATO baze u našem gradu. Milačić iznosi gomilu neistina koje ga direktno učlanjuju u društvo Nebojše Medojevića, kome je od Milačića, ovim činjenjem, ugroženo mjesto lidera u plasiranju magle.

Milačićeve „analize“ o navodnom formiranju NATO baze na beranskom aerodromu prikazuju čovjeka koji je izgubljen i u prostoru i u vremenu. Ove izlete u javnosti razumijemo kao Milačićev pokušaj da naljućene i uvrijeđene simpatizere beranske lokalne vlasti privuče u svoju partiju, te da mu je ovo tema u koju građani mogu eventualno povjerovati.

Nakon ovog smiješnog Milačićevog performansa na beranskom aerodromu, građani  mogu zaključiti da se on na najbolji način, svojim izjavama, prikazao kao politički oportunista i neznalica među sličnima sebi, sa kojima je i bio okružen.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berana

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član