OO DPS Berane: Lokalna vlast i dalje dokazuje našim sugrađanima da su tu isključivo radi ličnih privilegija

Aktuelna beranska lokalna vlast (DF-SNP-Demokrate) nastavlja svojim katastrofalno lošim vršenjem vlasti da i dalje dokazuje našim sugrađanima da su tu isključivo radi ličnih privilegija.

Nakon skandaloznog falsifikovanja opštinskog budžeta i, do sada nepoznate pravne prakse, pri usvajanju završnog računa lokalnog budžeta, koji mora biti predmet krivične odgovornosti, ovih dana su sebe ovi lokalni moćnici častili novim mercedesom od preko 50 hiljada eura.

Nesavjesno trošenje novca iz džepova naših sugrađana – poreskih obveznika radi ličnog komfora ove neodgovorne družine nema svoje uporište u lokalnom budžetu. Umjesto da unapređuju lokalnu infrastrukturu koja je u katastrofalnom stanju oni grupnim izletima i šetnjama od Topole do Trebinja, Bosilegrada, Ćićevca, Gračanice, Foče, razvijaju politički turizam tako da opštinski sajt liči na slikovnicu ove avanturističke grupice, koja od ovih putašestvija jedino ima koristi.

Ne treba ovom prilikom podsjećati naše građane u kakvom su nam stanju gradske ulice, parkovi, da je vodosnabdijevanje u užasnom stanju, da je fudbalski klub skrajnut, a kulturni život zamro. Sve ovo je očigledno i vidno na svakom koraku.

Demokratska partija socijalista, i ovoga puta, poziva nadležne državne organe da ispita nezakonito trošenje novca iz budžeta svih građana od strane ove neodgovorne družine, i da zaustavi bahaćenje onih koji sebe nazivaju opštinskim funkcionerima.

Opštinski odbor DPS Berane 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član