OO DPS Berane: Demokrate u Opštini Berane zaposlile 50-tak svojih aktivista

U očekivanju građana da ispune obećanje svog šefa, plagijatora Alekse Bečića, i napuste lokalne parlamente, javio se Klub odbornika Demokrata Berana „zabrinut“ za stanje u lokalnoj upravi, preduzećima i gradu u kome i sami vrše vlast. Zaboravivši svoja obećanja, ovaj podmladak SNP-a, je već u prvoj godini lokalne vlasti realizovao svoj jedini cilj – dovodjenje u kancelarije Opštine i lokalnih preduzeća 50-ak svojih aktivista zapošljavajući ih na izmišljena – nepostojeća radna mjesta, a sve kao rezultat političkih ucjena i radi opstanka na vlasti.

S toga nikoga ne čudi što u Opštini vladaju: haos, blokade, VD stanje, nezakonitosti u radu. Svemu tome doprinosi ova Bečićeva grupica željna funkcija i finansijskih privilegija na uštrb razvoja grada a sve o trošku poreskih obveznika Berana.

Zanimljivo  bi bilo da nam ovi „omladinci SNP-a“ saopšte koliko gradjane Berana koštaju ova zapošljavanja njihovih aktivista (i po babu i po stričevima) na nepostojećim radnim mjestima. Gradjani će, onda, sami izračunati koliko bi se gradskih ulica i parkova moglo srediti i dovesti u funkcionalno stanje, za novac koji troše za plate aktivista Demokrata. 

Nijesu ovi aktivisti plagijatora Bečića zaboravili samo svoja obećanja, nego su, opsjednuti vlašću, zaboravili da su odgovorni za haotično stanje u komunalnoj i saobraćajnoj infrastrukturi Berana.

S obzirom na to da su ostvarili svoj jedini politički cilj i pokazali svoju nesposobnost, teško da neko i očekuje da ovu družinicu, mimo nezasluženih ličnih privilegija bilo šta drugo i zanima.

Opštinski odbor DPS Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član