OO DPS Berane: Berane zaslužuju i više i bolje

Berane je jedan od najljepših gradova u Crnoj Gori, koji ima značajne prirodne potencijale i mogućnost da se razvija i napreduje. Dobrim planiranjem i mudrim korišćenjem resursa, izgradnjom komunalne i saobraćajne infrastrukture, modernih i bezbjednih puteva, rekonstrukcijom značajnih istorijskih objekata, uređenjem parkova i sportskih zona kao i mnogim drugim projektima koji su namijenjeni oživljavanju naše opštine, od Berana možemo napraviti grad pogodan za život, grad sa perspektivom značajnog turističkog mjesta, grad u koji će se dolaziti, a ne iz njega odlaziti. 

Koalicija DPS – SD – BS okupila je sposobne i uglavnom mlade Beranke i Berance koji vole ovaj grad i koji su u narednom četvorogodišnjem periodu spremni da svoje znanje, entuzijazam, kreativnost i energiju ulože kako bi Berane dobilo mjesto koje zaslužuje, a njegovi građani osjetili promjene u kvalitetu života i standardu. Da bismo to postigli, moramo da razvijamo naše turističke potencijale jer ako ih na pravi način iskoristimo, oni će osim atrakcije za turiste predstavljati i izvor novih radnih mjesta za naše građane. Planiramo da otvorimo kancelariju Investiciono razvojnog fonda kako bi svaka uspješna preduzetnička ideja bila finansijski podržana od države kao i da oživimo biznis zonu na Rudešu. Želimo da mladi ljudi svoju egzistenciju zasnivaju na radu u gradu u kome su se rodili i iz koga su potekli. U tom smislu, omogućićemo da se broj i kvalitet vrtića i škola poveća, otvorićemo novo obdanište, rekonstruisati seoske škole, osnovcima obezbijediti besplatne udžbenike, a studentima prostor za njihove vannastavne aktivnosti koje se realizuju kroz Studentski klub.
Berane nije zaslužilo vlast kakvu je prije četiri godine dobilo. Koalicija DF i SNP koja se iz samo njima znanih razloga prozvala “Zdravo Berane”, uradila je sve da naš grad bude primjer loše, neorganizovane vlasti koja ništa za građane nije uradila! Grad je zapustila, a cijeli mandat je posvetila isključivo ispunjenju svoji partijskih i ličnih interesa.
Berane zaslužuje i više, i bolje. Naša izvršna vlast ulaže maksimalne napore da razvije Sjevernu Crnu Goru i učini je motorom crnogorske privrede. Uz dobru saradnju sa Vladom, sigurni smo da ćemo sve što smo zacrtali u našem izbornom programu i ostvariti. Politički avanturisti i rušitelji nemaju šta da traže u našem gradu. Uvjereni smo da će nakon 4. februara Berane krenuti putem oporavka od najgore vlasti koju je ikad imalo. Zajedničkim snagama učinićemo da Berane postane grad kakav naše Beranke i Beranci zaslužuju – uređen, perspektivan za mlade, grad šansi i izazova.

Opštinski odbor DPS Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član