OO DPS Bar: Svesrdna podrška dr Tomanoviću

Uz poštovanje svih epidemioloških mjera i preporuka, na sastanku održanom 03.04.2021. godine kojem su prisustvovali članovi Glavnog odbora i predsjednici mjesnih odbora naše partije data je snažna podrška dr Tomanoviću i iskazano poštovanje za njegovo nesebično zalaganje za zdravlje svih naših građana. Svim građanima Bara, bez razlike na nacionalnu, vjersku, političku ili bilo koju drugu pripadnost, dobro je poznato da je ovaj veliki čovjek i humanista svojim profesionalnim angažmanom spasio hiljade života tokom svog višedecenijskog rada.

Svjesni činjenice da su razlozi za njegovo razrješenje protiv utemeljenih zakonskih normi, što je postala praksa nove vlasti, borićemo se za jednako postupanje prema svima i protiv revanšističkih poteza koji nanose štetu društvu u cjelini. Cijeneći žrtvu i zalaganje svih zdravstvenih radnika u jeku pandemije, a naročito teret odgovornosti direktora bolnice koja je Covid centar za južnu regiju, smatramo da njihova herojska borba zaslužuje priznanje.

Ne možemo a da ne izrazimo zabrinutost zbog donošenja odluka ostrašćenih željom za preuzimanjem funkcija, zanemarujući zdravlje građana.

Zato ovim putem poručujemo svim našim Baranima da nećemo odustati od borbe da sačuvamo dostojanstvo istaknutih profesionalaca i svih onih ljudi koji se bore ne samo za zdravlje građana, nego i za ozdravljenje cijele Crne Gore.

Opštinski odbor DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član