OO DPS Bar: Održane sjednice Opštinskog i Izvršnog odbora

Večeras je održana i konstitutivna sjednica Izvršnog odbora DPS Bar koji broji 23 člana. Sjednicom je predsjedavao predsjednik dr Dragoslav Tomanović. Na sjednici je usvojen Poslovnik o radu Izvršnog odbora DPS-a Bar, a nakon razmatranja jednoglasno su usvojeni predlozi za predsjednike i koordinatore mjesnih odbora.

Članovi Izvršnog odbora su upoznati sa aktivnostima i dokumentima u susret VIII Kongesu partije – Odlukom o izboru predstavnika za VIII Kongres DPS CG, Uputstvom o načinu organizovanja partijskih izbora na državnom nivou, Planom aktivnosti Opštinskog odbora u susret VIII Kongresu, kao i sa kriterijumima i postupkom izbora predstavnika za VIII Kongres DPS-a Crne Gore.

Nakon sjednice Izvršnog odbora, održana je III sjednica Opštinskog odbora na kojoj je takođe jednoglasno usvojen predlog za koordinatore i predsjednike Mjesnih odbora. Novu partijsku infrastrukturu  činiće 45 mjesnih odbora, 45 predsjednika i isto toliko koordinatora mjesnih odbora koji će uz 937 članova koliko će brojati mjesni odbori, biti nosioci aktivnosti u narednom periodu.

Večeras je usvojen i plan obilazaka mjesnih odbora koji će biti održavani u toku naredne sedmice, na kojima će članovi imati mogućnost da predlože kandidate za predsjednika i zamjenika DPS-a Crne Gore, za članove Glavnog odbora i učesnike VIII Kongresa partije.

Sjednici je prisustvovao koordinator Izvršnog odbora DPS CG za Bar Goran Jevrić, koji članovima novih saziva Izvršnog i Opštinskog odbora poželio sreću u daljem radu. Uspostavljenu partijsku infrastrukuru ocijenio kao kvalitetnu, od koje se očekuje da ostvari porast podrške građana koja krasi politiku DPS-a poslednju deceniju.

Služba za informisanje Opštinskog odbora DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član