OO DPS Bar: Nastavak manipulacije uredništva Barskog portala

Aktivisti i fukncioneri Demokratskog fronta nastavljaju sa manipulacijama, podmetanjima i lažima i u ovom izbornom procesu. Uz obezbijeđenu podršku saboraca iz drugih gradova, aktivisti predsjedničkog kandidata Mladena Bojanića, presreću , uhode i  nezakonito snimaju građane i na taj način nedopustivo remete mir i izbornu volju građana! 

Već sada svjesni izbornog poraza, jedino što im preostaje je da izazivaju atmosferu haosa.

Sminke  koriste kao pokriće za objavljivanje laži, podizanje tenzija i unošenje nemira među građane.

Sramno i neistinito! Barski portal manipuliše, inspirisan mržnjom i nemoćnim reagovanjima kojima nema kraja.

Do kada ćete uhoditi naše glasače i prijatelje koji javno dolaze u naše prostorije?

Zbog ovakvih scenarija i režija, molimo sve građane koji su upoznati sa njihovim remećenjem izbornog procesa, kojih je bezbroj, i koji unose nemir među građane, da sve prijave i da se javnost sa njima upozna.

Plaćanje prevoza je uz dokaze koje prilažemo, predviđeno od strane Df-a na svim relacijama gdje imaju birače. A malo ih je.

Dakle, ovo je praksa DF-a po sistemu „reci mi, dok ti nisam rekao.“

Ako i to treba komentarisati, izlazeći na biračko mjesto da glasa, predsjednica DPS-a je srela dvije gospođe od kojih je jednu trebalo prevesti do Sutomora, što joj je omogućila, i drugu, koja je tražila pomoć, jer joj je prije toga DF- „pomogao“ sa 2e za burek?!  Sve je lako provjeriti.

U agoniji pred još jednim izbornim porazom, DF se koristi neistinama i pribjegava raznim metodama u cilju izazivanja haosa, kako bi skrenuli pažnju sa još jednog izbornog fijaska. Uprkos njihovim uzaludnim naporima da obezbijede prevoz za glasače po Crnoj Gori, po kojoj kruže prazni autobusi,naši aktivisti odrađuju izborni dan regularno, savjesno i odgovorno.

Pokazaće to rezultat na kraju ovog izbornog dana.

Služba za informisanje OO DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član