OO DPS Bar: Kuća maslina za prepoznatljiv privredni i turistički imidž

Postavljanje kamena temeljca za izgradnju Kuće maslina u Baru, predstavlja jednu u nizu realizacija izbornih obećanja i vizija razvoja sa kojima je Demokratska partija socijalista u Baru izašla pred građane u prethodnoj izbornoj kampanji.

Kuća maslina je projekat koji je od izuzetnog značaja za grad Bar, ali i za cijelu Crnu Goru, jer će biti kuća svih crnogorskih maslinara. Prepoznatljivi turistički i privredni imidž, i našeg grada i države, između ostalog, gradimo i na maslinarstvu. Vizija naše ekonomske politike koju, kao Partija koja je nosilac vlasti, godinama gradimo, uvijek je podrazumijevala isticanje u prvi plan tradicinalnih crnogorskih proizvoda. Obećali smo građanima Bara, a postavljanjem kamena temeljca i krenuli u ispunjavanje tog obećanja, da će se u Kući maslina ulje pakovati po evropskim standardima i da će se na tom mjestu održavati obuke, seminari, susreti maslinara i ugostitelja.

Mi imamo sigurnu viziju Bara kao turističkog centra, koji osim prelijepih plaža, turistima ima mnogo toga da ponudi i u zaleđu, i shodno tome, smatramo da Bar ima kapacitete da privlači turiste tokom cijele godine. Realizujemo investicije i projekte, a Kuća maslina je svakako jedna od njih, koji imaju i turističku i privrednu dimenziju. Kada u svom političkom Programu i svojim izbornim obećanjima kažemo da ćemo podsticati preduzetnički duh kod mladih ljudi, onda smo dužni i da im pružimo pomoć i da ih usmjerimo u tom pravcu. Tako su za mlade maslinare Vlada Crne Gore i Ministarstvo poljoprivrede raznim podsticajnim mjerama i programima u prethodnom periodu učinili mnogo, a izgradnja Kuće maslina biće kruna te uspješne saradnje.

Jasna vizija razvoja, timski duh i mudra strategija vođenja grada, ono su po čemu je mlada lokalna samouprava prepoznata od prvog dana. Projekti kao što je Kuća maslina, nedvosmisleno pokazuju superiornost politike koju vodimo.

Služba za informisanje OO DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član