OO DPS Bar: Kolić i Leković da odgovore na postavljena pitanja

Koliko je ogoljena i demontirana demagogija Demokrata na svim nivoima, najbolje svjedoči konfuzija u njihovim redovima. Naime, na naš jučerašnji odgovor poslaniku Koliću koji je prethodno imao poruku za predsjednika Opštine Bar, javio se, ničim izazvan, lokalni funkcioner Demokrata, Momčilo Leković. S tim u vezi, dužni smo da odbornika Lekovića podsjetimo na činjenicu da on trenutno nema kredibilitet da komunicira sa nama na ovaj način, budući da još uvijek nije uspio da odgovori na jedno od naših prethodnih saopštenja. (link u prilogu) http://www.vijesti.me/vijesti/dps-bar-lekovicu-sve-ces-morati-da-dokazes-na-sudu-950330 

Dakle, odborniče Lekoviću, ukoliko želite ili morate da branite “čast i poštenje” poslanika iz vaše partije, koji već dvije godine ne dolaze na posao i za to svakog mjeseca primaju platu, prvo ćete morati da se osvrnete na nekoliko “teza” koje se tiču Vas lično, pa tek onda možemo da pređemo na druge teme.

Što se tiče poslanika Kolića, koji je u potpunom odsustvu argumenata, junački poturio nižerazrednog partijskog kolegu, da ga “brani od drugoga”, ipak smo očekivali da će imati snage da odgovori na nekoliko jednostavnih pitanja:

– Da li dolazi na posao?
– Da li prima platu?
– Da li će učestvovati u raspravi o planu za Skadarsko jezero?
– Da li je neki odbornik Demokrata dao doprinos javnoj raspravi koja je u avgustu održana u Opštini Bar na temu plana za Skadarsko jezero, ili im se sav doprinos svodi na pisanje nesuvislih saopštenja?

Na kraju, smatramo da je ovo minimum neophodan da bi neko uopšte imao kredibilitet da javno istupa i da se zaklinje na čast, poštenje i ljubav prema državi. Stoga, poslaniče Koliću i odborniče Lekoviću, sve dok ne odgovorite na postavljena pitanja, nemoralno je i bez dobrog ukusa da se javno oglašavate, i jedan i drugi.

Opštinski odbor DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član