OO DPS Bar: Izvršni odbor DPS Bar održao sjednicu na temu analize Nacrta budžeta za 2018. godinu

U srijedu, 22.novembra 2017. godine, održana je sjednica Izvršnog odbora DPS Bar, kojoj su prisustvovali koordinatori za Bar, član Predsjedništva DPS CG Branimir Gvozdenović i član Izvršnog odbora DPS CG Goran Jevrić. 

Tema sjednice Izvršnog odbora bila je „analiza Nacrta budžeta Opštine Bar za 2018. godinu“. Dogovoreno je da članovi organa Partije uzmu aktivno učešće na javnoj raspravi koju realizuje Opština Bar o prijedlogu budžeta za 2018. godinu,  kako bi dali prijedloge za dopunu Budžeta,  potencirajući projekte koji će odgovarati interesima svih građana Bara. 

Na sjednici je bilo riječi o jačanju kadrovskog kapaciteta organa Partije. Jedan od zaključaka je da se u narednom periodu nastave aktivnosti na proširenju postojećih saziva organa Partije novim članovima, u cilju stvaranja dodatne energiju u radu partijske infrastrukture.

Analizirani su projekti koji se realizuju na području opštine Bar. Konstatovano je da je do sada realizovan veliki broj projekata na području svih Mjesnih zajednica, te da će se izvođenje započetih i planiranih radova sprovoditi utvrđenom dinamikom.

Ocijenjeno je da povjerenje Demokratskoj partiji socijalista u Baru svakodnevno jača, kako zbog kvalitetnog rada organa Partije na svim nivoima, tako i zbog razmijevanja koje Partija iskazuje u svakodnevnoj komunikaciji sa biračima.

U kontekstu obezbjeđivanja novih radnih mjesta u Baru, kao jednom od ključnih prioriteta, lokalni partijski organi su zaduženi da predlože nacine povećanja potencijala za nova zapošljavanja u poljoprivredi, turizmu, ugostiteljstvu i dr.
 
Služba za informisanje OO DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član