OO DPS Bar: DF se bajkovitim pričama bori za opstanak u Baru

Kako su završili prošlu 2017. godinu bajkovitim izjavama o tome kako će oni pospješiti rad gradskih preduzeća kad dođu na vlast poslije lokalnih izbora, iz DF-a Bar, nastavili su 2018. godinu u istom maniru. Suočeni sa padom podrške i sve manjom popularnošću i povjerenjem koje uživaju kod građana Bara, pokušavaju na sve načine ostati na političkoj sceni grada Bara. Ovog puta ugledajući se na kolege sa državnog nivoa, pribjegli su javnom pozivu drugim opozicionim partijama na ujedinjenje ili bolje rečeno spas od potpune propasti i debakla na predstojećim izborima. Po sopstvenom priznanju “uprkos ideološkim razlikama”, a možemo reći i nespojivim, pozivaju opozicione stranke na ujedinjenje, vjerovatno sa željom za pobjedom na predstojećim lokalnim izborima. Sve sa ciljem kako bi građanima Bara pokazali da se nestručno i neuspješno vodi jedna opština. To ste već imali prilike demonstrirati u Budvi, Kotoru i Herceg Novom, gdje svi gledamo  “plodove” vaše vlasti, na veliku žalost građana tih opština.Već sada možemo čvrsto da vam obećamo da sa Barom to neće biti slučaj.

Za razliku od vas gospodo iz DF-a, vladajuća većina, koju predvodi naša partija, sa koalicionim partnerima, kako na državnom, tako i na lokalnom nivou, svakodnevno ulaže napore kako bi građanima Bara pružili uslove za što kvalitetniji život. Milionske investicije koje su realizovane na teritoriji barske opštine u proteklom periodu samo su jedan od pokazatelja našeg rada i naših rezultata.  

Izjavljujete da se “snažno zalažete da se penzionerima iz Bara dodijeli lokacija na kojoj bi izgradili zgradu”, ali vaše riječi i vaša djela su nespojive suprotnosti, taman toliko koliko i ideološka opredijeljenja vas i onih koje pozivate u opozicioni savez. Jedini cilj vam je pokušaj da se ugrozi DPS pa makar i preko leđa građana Bara, ovog puta penzionera. Ali sve će, još jednom, po ko zna koji put, ostati samo na pokušaju.

Riječi da je DPS postao svjesan kako kažete “izvjesnog poraza u Baru”, demantuje prije svega izborni rezultat DPS-a ostvaren na parlametarnim izborima u Baru od 9.273 osvojena glasa,  što je više  za 5.355 glasova  od onog koji ste vi ostvarili! 

Krajnje je vrijeme da se okanete demagogije i bajki. Shvatite da će DPS sa svojim koalicionim partnerima i u narednom periodu činiti vlast u gradu pod Rumijom.
A vi se posvetite nekim drugim aktivnostima jer vam politika ne ide od ruke. Sve što ste do sada radili je –eksperiment, ali sa pogubnim posledicama. 
 
Rukovodilac službe za informisanje Jovan Popović

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član